Bijna alle wensen vervuld op Ouderendag

31 oktober 2017

Pijnacker –Bijna alle 43 wensen die senioren in Pijnacker-Nootdorp hadden ingediend bij de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging kunnen in vervulling gaan. De wensen werden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Weidevogelhof in Pijnacker Zuid die opgeluisterd werd door Shantykoor Schiehaven en het Christelijk Jeugdkoor Zamariem uit Nootdorp.

De middag en het idee om wensen uit te laten komen van oudere inwoners werd bedacht door Birgit Snelleman en Saskia Gelauff van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging specialist in het samenbrengen van initiatiefnemers, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Zij deden dit samen met Pieter van Foreest, de ouderenbonden, Ipse de Bruggen en het nieuwe vrijwilligersnetwerk voor jongeren, Young Connection.

Van te voren waren de wensen geïnventariseerd en zo kon het gebeuren dat de heer Feenstra ter plekke werd verrast door Jessica Smit van Pieter van Foreest dat hij zondagavond 6 oktober naar het concertgebouw in Amsterdam kon gaan voor een door hem zo gewenst klassiek concert. Ook Jan Bakker uit Delfgauw werd verrast al dacht hij eerst dat hij in de maling genomen werd toe hij een piepklein moorkopje kreeg, zijn wens was namelijk dom een echte Bossche Bol te gaan eten en tegelijkertijd een bezoekje brengen aan het Geniemuseum in Vught, maar ook dat wordt geregeld voor de heer Bakker. Hij maakte zelf nog de grap dat hij ook nog familie heeft in Australië, maar daar zijn andere programma’s voor grapte spreekstalmeesteres Manuela Bijl.

Lees hier het gehele artikel