Wie zijn wij

Bestuur:

3865ffe

Henk Berg: (voorheen partner bij KPMG en directievoorzitter Helder-Onderwijs nu maatschappelijk ondernemer bij Bergogey) betrokken bij de Arnhemse Uitdaging vanaf 2000.

 

 

 

 

18160e6

Adelheid Ponsioen: Consultant op het gebied van cultureel ondernemerschap en bedrijfsvoering en tot 2013 directeur bedrijfsvoering Nederland Openlucht Museum. Betrokken bij de Arnhemse Uitdaging vanaf 1999.

 

 

 

 

Hengelo (gld) 170407 Martin Stor Directeur Achterhoeks centrum technologie Foto Frans Ypma APA-foto

Martin Stor: Verbinder op het gebied van nieuwe technologie in maakindustrie en filmmaker. Betrokken bij de Uitdaging sinds 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adviescommissie:

 

janlegtersJan Lechters: directeur Lechters en partners b.v., sinds 2015
actief in het bestuur van de Groningse Uitdaging (voorzitter)

 

 

 

 

HANS RAANHUISHans Raanhuis: directievoorzitter bij Rabobank Centraal Twente,
sinds 2014 actief in het bestuur van Hof van Twentse Uitdaging  (voorzitter)

 

 

 

 

PetervanRooijenPeter van Rooijen: directeur van Rooijen accountants en belasting
adviseurs, sinds 2015 actief in het bestuur van de Gorinchemse Uitdaging
(penningmeester)

 

 

 

 

 

Directeur:

gerdacGerda Geurtsen: al jaren bezig met het lokaal voortzetten van wat Angela Groothuizen in de jaren 90 deed, met de Uitdaging. Zij heeft gepast gebruik gemaakt van dit succes door voort te borduren op de kracht van het verbinden. En dus ook maar de naam gebruikt. De Arnhemse Uitdaging is van start gegaan in 1999 en maakt 400 matches per jaar. In 2008 werd dit concept “een ondernemersnetwerk” ook opgezet in Zutphen en daarna in Ede en Doetinchem”.

 

 

 

Ambassadeurs die De Uitdaging ondersteunen en helpen uitvoeren

Piet_klein-150x133Piet Baselaar (voorheen directeur Nederlandse Bank Arnhem) is vanaf 1999 betrokken bij de opstart van De Uitdaging. Hij wil als oud rotary gouverneur het land in om in diverse steden de rotary erbij te betrekken.

 

 

 

Flip Juch (directievoorzitter Samenwerking Glasverzekering te Zutphen en Rotterdam, voorheen o.m. directievoorzitter Rabobank in Arnhem en Doetinchem) wil ondersteunen bij de ontwikkeling van de lokale Uitdagingen. Vanaf 2011 is hij betrokken bij de Uitdaging, eerst als voorzitter van de Uitdagingen in Doetinchem en Arnhem, nu als ambassadeur van de Nederlandse Uitdaging.

 

 

 

henk danser

Henk Danser (voorheen Rabobank Nederland, daarvoor directievoorzitter Rabobank Arnhem) was vanaf 1999 betrokken bij de Arnhemse Uitdaging.

 

 

 

 

AntoineDriessen

Antoine Driessen (directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen) wil
ondersteunen bij de ontwikkeling en uitrol van de lokale Uitdagingen in
Nederland. Ook betrokken bij de Rijk van Nijmegen Uitdaging.

 

 

 

 

Directeur Alex van Hooff van Burgers' Zoo in Arnhem.Alex van Hooff (directeur Burgers’ Zoo) betrokken bij de
Arnhemse Uitdaging vanaf 2008, bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2016

 

 

 

 

edixhoven-207x300Maarten Edixhoven (directievoorzitter van Aegon Nederland. Daarnaast is hij lid van het bestuur van de VUMC Alzheimer stichting) Maarten gelooft in de verbinding tussen het bedrijfsleven en (andere) maatschappelijke organisaties. Betrokken bij de Uitdaging sinds 2013.

 

 

 

 

Comité van aanbeveling:

Tineke BahlmannTineke Bahlmann (Bestuurslid Max Havelaar en MVO Nederland voorheen o.a. Commissaris bij ING groep) wil ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de Uitdaging, betrokken bij de Uitdaging vanaf 2013.

 

 

 

 

pauline-krikkePauline Krikke (Burgemeester van Den Haag, voorheen (tot 2013) burgemeester van Arnhem, voorzitter van de Raad voor Dierenaangelegenheden (RDA) en lid van de eerste kamer der  Staten Generaal)
Zij is betrokken bij de Uitdaging vanaf 2001.

 

 

 

 

Gert KroonGert Kroon (directeur ARCADES) betrokken bij de Arnhemse
Uitdaging vanaf 2001, bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2016