Rabobank foundation

Samen sterk. Dát is de kracht van een coöperatie. Het is ook het idee achter de Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank. Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is ons belangrijkste doel. In eigen land en ver daarbuiten. Mensen die hard werken om een (economisch) zelfstandig bestaan op te bouwen verdienen onze steun. Financieel én door de inzet van onze expertise en ons netwerk.

Onze projectpartners zijn in het buitenland vaakledenorganisaties – zoals boeren coöperaties – en in eigen land maatschappelijke organisaties. Investeren in hun zelfredzaamheid sluit aan bij de coöperatieve identiteit en maatschappelijke ambitie van de Rabobank.

Doen waar we goed in zijn, is ons motto. Als coöperatieve food & agri bank hebben we verstand van coöperaties, bankieren en de agrarische sector. Deze kennis en kunde zetten we in om kansarme mensen nieuwe kansen te bieden. Dat doen we samen met partners van binnen en buiten de Rabobank. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we onze doelgroepen op een effectieve manier bereiken en ondersteunen.

De Rabobank ondersteund de Nederlandse Uitdaging bij de Lokale Uitdagingen.

Bekijk website