Gemeente Den Helder tekent voor 3 jaar bij

, , 19 juli 2019

De gemeente Den Helder tekent bij voor 3 jaar founding partnerschap met de Helderse Uitdaging. De afgelopen maanden heeft de Helderse Uitdaging flinke stappen gemaakt.

Ze maken de een na de andere match en er hebben zich al vele ondernemers aangesloten als vriend, partner of sponsor. Maatschappelijke organisaties weten de weg naar de Helderse Uitdaging steeds beter te vinden. Dat ziet ook de gemeente en daarom maakte wethouder Pieter Kos bekend dat zij de komende drie jaar founder blijft. Voorzitter Karin van Harteveld is erg blij met de toezegging van de gemeente dat zij de Uitdaging blijven ondersteunen.

Wethouder Pieter Kos: “De Helderse Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de gemeentegrenzen. Het hogere doel is bijdragen aan een welvarender stad. In het eerste half jaar is er al een maatschappelijke waarde van bijna € 90.000, – gerealiseerd. Dat is een teken dat de Helderse Uitdaging een behoefte vervult van zowel maatschappelijke organisaties als ondernemers.”

Karin van Harteveld is voorzitter van Stichting de Helderse Uitdaging en ontzettend trots: “Er zijn in het afgelopen half jaar mooie nieuwe verbindingen, samenwerkingen en matches tot stand gebracht. Hierin heeft onze manager Cyril Kraak een grote rol gespeeld, maar ook de matchgroep en mijn medebestuursleden hebben hard gewerkt. Mooi dat we nu al resultaat boeken. En we zijn natuurlijk enorm blij met de ondersteuning van de gemeente hierin. Betrokkenheid maakt Den Helder zoveel mooier.” Duidelijk is dat beide partijen blij zijn met elkaar.