Bijeenkomsten

Afscheidsbijeenkomst Gerda Geurtsen

In 1999 heeft Gerda Geurtsen de eerste Uitdaging opgericht, de Arnhemse Uitdaging. Het concept van de Uitdaging heeft ze de afgelopen 19 jaren heel succesvol landelijk uitgerold. Op woensdag 28 november 2018 heeft ze afscheid genomen als directeur van de Nederlandse Uitdaging.

Tijdens de ledenbijeenkomst van de Nederlandse Uitdaging die aan het afscheid van Gerda vooraf ging, is er op passende wijze stilgestaan bij al hetgeen Gerda voor de Nederlandse samenleving heeft betekend. In een zogenaamde ‘banksessie’ werd er onder leiding van Henk Berg (bestuurslid) een inspirerend gesprek gevoerd met Gerda Geurtsen, het nieuwe bestuurslid Marjolein te Hoonte en met de oprichters van Buddy to Buddy Breda: Hannah Westra en Anna van Engelen. Ondertussen werd er voor Gerda een doek beschilderd door Henk Smit (Driekant). Gerda werd met bloemen, kado’s en persoonlijke felicitaties enorm bedankt voor haar inzet, toewijding, passie en doorzettingsvermogen om een kenniscentrum en een dergelijk groot intermediairsnetwerk van lokale Uitdagingen op te zetten en vorm te geven, een bijzondere prestatie waarvoor ze volop werd geprezen.

Tijdens de ledenbijeenkomst werd ook afscheid genomen van de voorzitter van de Nederlandse Uitdaging Adelheid Ponsioen (Ponsioen Consultancy) en van bestuurslid Maarten Edixhoven (Aegon). Twee nieuwe bestuursleden werden geïnstalleerd, Marjolein ten Hoonte (Randstad Groep Nederland) en Selma Özkan (KDV Kindernet). Marjolein is als voorzitter benoemd en Selma als bestuurslid. Gerda gaat genieten van haar pensioen en zal nog een beperkt aantal uren als adviseur aanblijven.

 

Managersbijeenkomst

Op woensdag 28 november 2018 vond de landelijke managersbijeenkomst plaats bij De Utrechtse Stadsvrijheid. De managers kregen een inspirerend programma aangeboden en wisselden ervaringen en inzichten uit. Hieronder een impressie.

 

Inspiratiebijeenkomst

De eerste verjaardag van de Nederlandse Uitdaging heeft op vrijdag 13 februari 2015 plaatsgevonden in het Provinciehuis in Zwolle. Deze bijeenkomst werd door meer dan 100 geïnteresseerde bijgewoond.

IMG_6720foto 5Foto 6IMG_6772Foto 7

Bekijk hier alle foto’s van de inspiratiebijeenkomst

 

Startbijeenkomst

De startbijeenkomst van de Nederlandse Uitdaging heeft plaatsgevonden op 14 februari 2014 in het Huis der Provinciën in Arnhem in het bijzijn van meer dan 100 aanwezigen.