Wie zijn wij

Bestuur

3865ffe

Henk Berg: Voorheen partner bij KPMG en directievoorzitter Helder-Onderwijs, nu maatschappelijk ondernemer bij Bergogey, betrokken bij de Arnhemse Uitdaging vanaf 2000 en de Nederlandse Uitdaging vanaf 2014.

 

 

 

 

Marjolein ten Hoonte: Directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep
Nederland. Marjolein kan bogen op 20 jaar ervaring binnen het werk- en onderzoeksgebied arbeidsmarkt vanuit diverse rollen op directieniveau. In haar functie analyseert zij trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en onderhoudt zij nauwe contacten met zowel werkgevers- als werknemersorganisaties, de politiek en het bedrijfsleven. Marjolein is per 1 december 2018 aangesteld als voorzitter van de Nederlandse Uitdaging.

 


Selma Özkan: Vanuit het onderwijs de stap gemaakt naar de kinderopvang en nu ondernemer in de kinderopvang regio Oost Nederland. Naast haar ondernemerschap diverse bestuursfuncties vervuld o.a. in de politiek en vrouwen- emancipatie. Maatschappelijk betrokken ondernemen is een van haar motto’s. Met haar achtergrond, kennis en ervaring wil ze een steentje bijdragen aan de Nederlandse Uitdaging. Per 1 december 2018 aangesteld als bestuurslid.

 

 

Hans Vermeeren: Zelfstandig gevestigd finance professional. Betrokken bij de Nederlandse Uitdaging sinds januari 2017.

 

 

 

 

Directie

Inge Voorhout: Vanuit een opleiding in de jeugdzorg jarenlang actief geweest als projectmanager voor een welzijnsorganisatie en daarna als zelfstandig projectleider met name op het gebied van jongeren en sport. Sinds 2014 manager van de Utrechtse Uitdaging. Per 1 oktober 2018 aangesteld als directeur van de Nederlandse Uitdaging.

 

 

 

Oprichtster 

gerdacGerda Geurtsen: Als oprichtster van de Uitdaging heeft zij in eerste instantie lokaal, maar later ook landelijk voortgezet van wat Angela Groothuizen in de jaren 90 deed, met de Uitdaging. Zij heeft gepast gebruik gemaakt van dit succes door voort te borduren op de kracht van het verbinden. En dus ook maar de naam gebruikt. Ze heeft haar taken als directeur per 1 oktober 2018 overgedragen.

 

 

 

Ambassadeurs 

Piet_klein-150x133Piet Baselaar: Voorheen directeur Nederlandse Bank Arnhem, is vanaf 1999 betrokken bij de opstart van de Uitdaging. Hij trekt als oud rotary gouverneur het land in om in diverse steden de rotary erbij te betrekken.

 

 

 

Flip Juch: Directievoorzitter Samenwerking Glasverzekering te Zutphen en Rotterdam, voorheen o.m. directievoorzitter Rabobank in Arnhem en Doetinchem. Hij wil ondersteunen bij de ontwikkeling van de lokale Uitdagingen. Vanaf 2011 is hij betrokken bij de Uitdaging, eerst als voorzitter van de Uitdagingen in Doetinchem en Arnhem, nu als ambassadeur van de Nederlandse Uitdaging.

 

 

 

henk danser

Henk Danser: Voorheen Rabobank Nederland, daarvoor directievoorzitter Rabobank Arnhem, was vanaf 1999 betrokken bij de Arnhemse Uitdaging.

 

 

 

 

AntoineDriessen

Antoine Driessen: Directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen wil
ondersteunen bij de ontwikkeling en uitrol van de lokale Uitdagingen in
Nederland. Ook betrokken bij de Rijk van Nijmegen Uitdaging.

 

 

 

 

Directeur Alex van Hooff van Burgers' Zoo in Arnhem.Alex van Hooff: Directeur Burgers’ Zoo, betrokken bij de
Arnhemse Uitdaging vanaf 2008, bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2016.

 

 

 

 

edixhoven-207x300Maarten Edixhoven: Directievoorzitter van Aegon Nederland. Daarnaast is hij lid van het bestuur van de VUMC Alzheimer stichting. Maarten gelooft in de verbinding tussen het bedrijfsleven en (andere) maatschappelijke organisaties. Betrokken bij de Uitdaging sinds 2013.

 

 

 

 

Comité van Aanbeveling

Tineke BahlmannTineke Bahlmann: Bestuurslid Max Havelaar en MVO Nederland voorheen o.a. Commissaris bij ING groep wil ondersteunen bij het verder ontwikkelen van de Uitdaging, betrokken bij de Uitdaging vanaf 2013.

 

 

 

 

pauline-krikkePauline Krikke: Burgemeester van Den Haag, voorheen (tot 2013) burgemeester van Arnhem, voorzitter van de Raad voor Dierenaangelegenheden (RDA) en lid van de eerste kamer der  Staten Generaal). Zij is betrokken bij de Uitdaging vanaf 2001.

 

 

 

 

Gert KroonGert Kroon: Directeur Arcadis, betrokken bij de Arnhemse Uitdaging vanaf 2001, bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2016.